Overgangsconsultatie.nl

Voor alles rondom de overgang

WIE BEN IK

Ik ben Trudy van Eijk-Koelewijn en ben sinds september 2018 mijn praktijk, Overgangsconsultatie, gestart waar ik vrouwen begeleid voor, tijdens en na de overgang. Ik geef voorlichting en workshops, ook online, bij bedrijven en organisaties. 

In het verleden heb ik als verpleegkundige gewerkt in het L.U.M.C. en ben ik werkzaam geweest als casemanager verzuim in taakdelegatie bij een arbodienst. 

Mijn BIG registratienummer is 89006714730.

Op dit moment heb ik mijn praktijk Overgangsconsultatie en ben ik werkzaam als verzuimcoach bij een grote zorgorganisatie, Marente, in de regio Rijn Duin- en Bollenstreek. 

De werkvelden verpleegkunde, gezondheidsvoorlichting, begeleiding en advisering komen samen in de rol als Verpleegkundig Overgangsconsulent.
Mijn interesse naar de overgang is ontstaan door situaties waar ik in de praktijk, als casemanager verzuim in taakdelegatie en in mijn eigen omgeving tegenaan liep en vragen bij mij opriepen.
Wat gebeurd er allemaal met een vrouw tijdens de jaren van de overgang?
Ik bemerkte dat de jaren voor, tijdens en na de overgang voor een grote groep vrouwen invloed heeft op lichamelijk en geestelijk gebied, in hun relaties en op het werk. Om duidelijkheid te krijgen over de overgang en antwoord op mijn vragen ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulent aan de Erasmus MC in Rotterdam.
Met veel plezier begeleid ik vrouwen vanuit mijn eigen praktijk, Overgangsconsultatie.


E-mailen
Bellen